https://www.nappas.nl/dagjes-uit/kinderstad-heerlen/ voor een dagje uit!

Zoek jij in Limburg een leuk uitje om te doen met kinderen? Denk dan eens aan kinderstad Heerlen! Dit is een plek waar kinderen een dagje kunnen vol plezier beleven. In de kinderstad Heerlen, die gelegen is in het hart van Limburg, staat amusement centraal.

De bezoekers worden er verwend met een veelheid aan activiteiten. Zo is er een speeltuin, waar kinderen kunnen genieten van een groot assortiment aan speeltoestellen in de vorm van glijbanen en wipkippen. Daarnaast biedt de kinderstad ook verschillende attracties. Kinderen kunnen genieten in botsauto’s, draaimolens, windwaterbanen of in de freefall. Voor de meer avontuurlijke reizigers is er ook een klimparcours, waar ze hun uithoudingsvermogen en doortastendheid kunnen testen.

De meest bijzondere attractie bij Kinderstad Heerlen is toch wel de wildwaterbaan, in boomstammen kun je dan ook echt spektakel verwachten. Dit is iets wat de kinderen niet meer zullen vergeten.

Natuurlijk is het leuk om wat te doen met het hele gezin, maar er zit ook altijd een prijskaartje aan. Gelukkig kun je via https://www.nappas.nl/dagjes-uit/kinderstad-heerlen/ met de NapPas korting krijgen op Kinderstad Heerlen. Je krijgt hier namelijk €1,00 korting per persoon op een entreeticket voor Kinderstad Heerlen. Zo worden de dagjes uit nog leuker!

Met de NapPas kun je niet alleen naar Kinderstad Heerlen maar je krijgt korting bij meer dan 250 andere attracties in Nederland korting tot wel 50%! Zo kun jij met je gezin leuke dagjes uit plannen en tegelijkertijd geld besparen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *